Een hoge entertainmentfactor waarbij de wensen van het publiek centraal staan!

Hoe het allemaal begon

DJ Remy is al op zeer jonge leeftijd begonnen met het maken van microfoons en statieven door middel van duplo blokken. Met kerst kreeg hij dan ook voor het eerst een echte microfoon! Hier begon zijn liefde voor muziek en het zingen al echt vormen aan te nemen.

Op 12 jarige leeftijd is hij, zoals vele DJ’s, op een zijn zolderkamer begonnen met radio shows mixen en opnemen. Daarna is hij samen met vrienden een eigen drive-in show begonnen en ging zo toeren door Zuid-Holland. Vele scholen en verenigingen zijn aan bod geweest.

De laatste jaren is de DJ zich meer op bruiloften gaan toespitsen, met veel succes en heeft al aardig wat feestlocaties aangedaan. Vele tevreden bruisparen, bedrijven en verenigingen. Zie hier een aantal referenties.

Het entertainen zit in zijn bloed, of het nu gaat om DJ-en, zingen of presenteren, hij blijft het met veel enthousiasme uitvoeren.

Bijzonder

DJ Remy onderscheid zich van het grote aanbod aan DJ’s dankzij zijn professionaliteit, enthousiasme en zangkwaliteiten. Dankzij deze kwaliteiten zorgt DJ Remy voor betrokkenheid met het publiek en weet hij elk feest tot een goed einde te brengen! Om zijn optreden nog een extra dimensie te geven biedt DJ Remy ook shows waarbij hij samenwerkt met andere zangers, zangeressen, saxofonisten en dansers.